blir tyvärr ingen bloggning i helgen :(

Det blir tyvärr ingen inlägg i helgen eftersom att ajg ska på ett rugbyläger i Göteborg där några från England ska kolla och se om vi har några talanger i Sverige som kan spela med deras mixlag i England.
Jag är jätte nervös och jag kommer verkligen att behöva sova nu.
Inlägg blir på måndag, GODNATT :)


Hur dum får man vara?

Här fångar övervakningskameran en tant som slänger ägarens katt i sopporna.
Katten var fångad i sopporna i nästan 16 timmar tills ägaren hittade sitt husdjur. Tanten är nu den mest hatade kvinnan i Storbritannien.


Criss Angel otrolig eller vadå?

Här är den bästa trollkaren någonsin!
Jag såg några klipp på YouTube med honom för ett år sen, men dom klippen kunde jag inte hitta igen, men han hade några nya program som också var hur grymma som helst!
Här är han på stranden och trollar fram människor från ingenstans. Om ni vet hur han gör så säg gärna till, för jag fattar inte xD

Är tillbaka!!!

Nu är jag tillbaka för att skriva igen :)

Under helgen hade jag rugbytournering som gick helt okej faktist. Vi förlorade finalen mot några engelskmän som var riktigt duktiga med 0-1. Det var en riktigt tajt match, och vi kommer förhoppningsvis möta dom igen för får revanch!!!
Själv efter 4min i första matchen i tourneringen i första tacklingen fick jag en rejäl smäll på örat så att jag fick åka in på akuten med ambulansen. Det blev ingen fraktur i skallbenet och trumhinnan är helt okej, det blev bara några stygn :)


En kille klär ut sig till en riddare på ett muséum och skrämmer livet ur folk. Kolla på filmen!!!

Kommer vara borta några dagar

Nu kommer jag att vara borta några dagar med rugbyn. Vi ska åka ner till Trelleborg där vi ska spela en tournering. Jag kommer att ta bilder och fortsätta att skriva på måndag igen! :)
Annars idag så har jag börjat skolan idag, och lärt känna några nya personer. Det var riktigt kul!!! Och andra dagen i skolan (alltså imorgon) så kommer vi redan att ha skolfotografering :O


Jobb intervju/ Galen kareoke man sjunger

Idag ska jag på jobbintervju! Det vore skönt att ha ett jobb där man tjänar in några hundralappar om  månaden medans man studerar. Galet nervös men vi får se hur det går :)

Här är det en galen kareokeman från asien som tar hela sång grejen på blodigt allvar!
Han sjunger inte i dom bästa tonerna xD

Är Justin Bieber ett "hat objekt"?

Det är många som bokstavligen hatar Justin Bieber nu för tiden, och jag förstår inte varför? Han är ung, han sjunger bra och han har lyckats med karriären, så varför hatar man honom?
Första gången som jag hörde hans första låt på MTV som blev en stor hit, så tyckte jag att det faktiskt svängde. Och jag blev imponerad att han faktist har lyckats så bra i livet. Kan det vara så att de flesta är svartsjuka på honom? Att just han har lyckats så bra, och inte resten?

Här är ett exempel på att vissa människor inte gillar honom.

'

Sen kommer det sjukaste: till och med djur gillar inte honom? Har han varit diktator i sitt tidigare liv, och som har påverkat honom i andra livet?
Här är en film där en katt verkligen hatar Justin Bieber.


Medeltidsveckan den bästa veckan någonsin!

En hel vecka på Gotland under medeltidsveckan har varit hur bra som helst!!!
Under medeltidsveckan är man i Visby och är utklädd till kanske en kung, drottning, vakt, viking eller något annat som fanns under medeltiden. Då är det tusentals personer som är utklädda och gör roliga saker och deltar i attraktioner i Visby.
Varje år under medeltidsveckan finns det alltid en stor marknad där dom säljer allting! Man kan till och med köpa äpplen med sirap och socker på.
Tävlingar finns också under den här veckan; svärdfäktning, pilbågsskytte och riddarspel. Svärdfäktning och pilbågsskytte är helt gratis att delta i, men då ska man ha med sitt eget vapen.
Det fanns alltid någon aktivitet under dagarna, och det fanns alltid något att göra!

I år hade dom en attraktion där man fick testa att hugga med svärd! Man fick fem slag, och man fick byta vapen under tiden. Dom som höll i denna attraktion var www.aug.se. Dom var snälla och komiska för dom som ville pröva på deras attraktion, och det gör allting mycket roligare!
Filmen här under ser man mig när jag prövar AUGs attraktion där jag totalt misslyckas. Och bara för att jag var så dålig på att slå med vapen så fick jag två extra hugg för att jag var så dålig och missade dom gångerna innan.
Tydligen var jag sämre än deras farmos på att hugga med svärd, och när jag tittar på filmen så börjar jag tro det själv faktiskt, haha!


Jag köpte en oxpiska på makrnaden, jag kan säga att nästan alla som såg mig med den på gatan var rädda för mig xD


Och riddarspelen var en av de roligaste aktiviteterna under medeltidsveckan, det och "svärdhuggningen är på delad plats.


Det här var klart den bästa veckan någonsin! Värt att åka till och alla i alla åldrar hade kul. Riddarspelen och svärdhuggningen var det roligaste av allt!


Kommit hem från semestern/Accidents!!!

Nu har jag kommit hem från semestern! En hel vecka på Gotland med familjen under medeltidsveckan. Hur kul som helst!!! Bilder och film på när jag försöker hugga potatis med ett svärd som är längre än mig, kommer på bloggen imorgon!

Vi tog färjan till Nynäshamn från Gotland och jag sov direkt i bilen, jag var verkligen utmattad för att vi vaknade kl 05.00 för att hinna med färjan.
När jag vaknade så hade min pappa kört till en pendeltågsstation för att jag skulle ta pendeln in till Stockholm för att träna. Egentligen skulle jag träna rugby, men eftersom att jag inte hann med den träningen så tränade jag MMA istället för första gången. Och jag kan säga er; det var inte lika lätt som man trodde när man bara tittade på MMA matcher på TV4 Sport. Det här var så tufft och jag fick totalt STRYK när vi skulle boxas (haha).
Självklart ska jag gå tillbaka och träna flera gånger!!!
Så tänk er, fyra timmars sömn och sedan ha hård träning samtidigt som man får stryk. Väldigt jobbigt när man inte försvarade sig så bra på täningen xD

Snacka om otroliga olyckshändelser och mycket pengar som ryker! Flygplan kraschar i starten och helikoppter räddar båt men kraschar istället. Kolla på filmen!Karate Kid/En man äter höna LEVANDE

Ska jag vara helt ärlig så har Karate Kid blivit en utav mina favorit filmer.
Filmen är dramatisk, komisk och det är ju kung fu som vi pratar om, och då är det mycket action med.
Under hela filmen skrattar man samtidigt som man tycker att det är otroligt hur dom gör sådana hoppsparkar.
Jaden Smithhittar också en tjej i Kina som han flörtar med, då pinsama händelser kommer.
Filmen är en klar femma av fem. Högsta betyg, för en film som har flera genre och mycket trovärdigt skådespel.Det här är nog en av de sjukaste filmerna som jag har sett!!!
En man äter en höna levande i någon slags thailänsk tv-program, och det är ganska vidrigt.
Ni som är vegeterianer eller är känsliga för vidriga tortyr mot djur: titta inte på den här filmen. Tro mig, det är verkligen så vidrigt.


Tänk om lärarna i skolan kunde vara så här!?

Jag önskar verkligen att skolorna var så här; en lärare rappar formlar på matte för att man lätt ska komma ihåg och förstå bättre!
Här är det en lärare som gör det ganska bra :D
Ve, hade förväntat sig att en lärare skulle göra något sånt? xD


Jobbig morgon och snabbt inlägg

4km jogging blev det på morgonen! Det var otroligt varmt! Jag sprang längst en mur där solen låg på och stekte på mig. Den muren var otroligt lång, och då var jag tvungen att stanna några gånger i skuggan för att jag skulle överleva.
Nu ska jag och min familj gå och äta Créps och saffranspankakor :) måste skynda mig nu, jag lägger upp en film lite senare!


Kvinna hamnade i fängelset efter desperat beteende efter Chicken Nuggets

En kvinna ville beställa chicken nuggets från en snabbmat restaurang, då dom i restaurangen sa att dom inte hade chicken nuggets på frukost menyn, då kvinnan fick ett desperat utbrott efter sina chicken nuggets.
Kvinnan hamnade i fängelset efter sitt desperata anfall, och allt finns på video som man kan se nedan för texten.
Kvinnan kommer nog inte få äta chicken nuggets på några år tror jag xD

Knarkare är smarta!?/ Japaner försöker lära sig engelska

Är knarkare verkligen smarta nu helt plötsligt? Dom har lyckats att transportera knark via havs väldigt diskret genom att ha en torped som åker under vattnet fullt med kokain fastknuten till en vanlig båt. På det här sättet har man kunnat lasta tonvis med kokain mellan länderna. Då undrar man; hur har man kommit på något sådant från ingenstans!? Jag måste säga att det är riktigt smart, men undrar hur länge dom har hållt på så här? Att ingen har märkt det här på en sensor eller något liknande innan?
Man kanske ändå blir smart av knark då? xD


En japan försöker lära sig engelska på en tv-show. Detta filmar ett filmbolag, och visar några andra japaner i ett klassrum. Den japanen som skrattar får ett straff och sedan lämna klassrummet.
Jag skrattar varje gång när jag ser filmen!!!


Skulle jogga med en kompis/Hund säger "I love you"!

Jag kände i morse att jag skulle gå och jogga runt staden, och så sa min tjejkompis att hon också ville följa med! Varför inte jogga MED någon istället för att jogga ensam? Då började vi jogga ca 700m då vi träffade på ett turristtåg som åkte runt staden. Jag och min kompis gick undan för att den skulle komma förbi så vi kunde jogga lugn och ro. Sen sprang vi förbi tåget för skojs skull, och alla på tåget stirrade på oss och skrek: "kolla! Några springer!!!". Oj vad ovanligt tänkte jag, ELLER INTE.
Precis när vi hade sprungit förbi tåget så fick min kompis astma problem. Och jag visste inte vad jag skulle göra förutom att hjälpa henne det som jag kunde hjälpa henne med. Hon sa att jag kunde springa vidare men jag skulle få så dåligt samvete att lämna henne ensam, och tänk om något skulle hända henne? Nej, jag stannade.
Vi beslöt att ta genväg hem (gående) i lugn takt, och så stötte vi på en marknad där dom sålde gamla prylar och halsband. Jag letade, och jag letade efter ett halsband med Ying och Yang tecknet. Efter en halvtimma letande efter halsbandet så hittade jag en för 50kr. Jag vet inte om det är värt, men jag tror ändå att jag vill köpa den. Vi ska ner dit lite senare och se om den fortfarande finns kvar :)
Sista biten hem spurtade vi genom stan där det kryllade av folk! Vi fick springa sick sack mellan all folk, men det var kul!

En hund säger "I love you", väldigt lik!!!

Inte för vara dum men det var en stor miss i tänkandet!/Panda flyr från fängelset!

Mina kusiner var hemma hos oss och hälsa på. Dom hade åkt i en stor husvagn i norr om Sverige för att titta på dalarna och kampa lite. Så skulle dom åka in på en liten väg där vi bor på, istället för att parkera husvagnen på parkeringen, och husvagnen var ENORM och så skulle dom åka in på världens skarpaste kurva på den smalaste vägen någonsin! Hur funkade det? Jo, det var så att dom kom in på våran väg och tyckte redan då att det var skit svårt. Då frågade vi dom: "Hur ska ni komma ut då?". Mamman fick en jätte orolig blick och sa: "Jag vet inte!? Kan man inte köra längre fram?". Vi alla tittade ner, skrattade och sa sedan: "Nej, enda vägen för att komma ut är att backa ut genom den skarpa kurvan". Då sa mamman jätte oroligt "NEJ DET KOMMER ALDRIG ATT FUNKA MED DEN ENORMA HUSVAGNEN!!!".
Det kallar jag dagens fail! xD

En jätte söt panda rymmer från fängelset! Jag tror nog att dom får fängsla in den med glasväggar ^^

Det här är sjukt! Kille blir nästan mosad!

Tänk att bara stå vid sidan av för att titta på några bilar som kör förbi. Så råkar en av förarna att tappa kontrollen på bilen och kör helt vilt på två hjul och är några decimeter ifrån att mosa en.
Den här filmen visar hur det kan se ut, och det är ganska läskigt! Tänk hur tur den här killen har!!!


Singellivet har kommit/

Jag träffade min flickvänn idag, dagen som det hade gått en månad sen vi blev ihop. Hon ville gärna träffa mig innan jag skulle till Gottland, så vi träffades i parken i närheten av mitt hus. Vi kramade varrandra nästan direkt när jag kom till parken, och helt plötsligt började hon gråta. Jag förstod inte först varför, men sen insåg jag att hon ville göra slut. Jag frågade henne varför hon ville ta slut på det här, men hon var inte kär i mig längre. Det kändes tungt att få höra det, men det var alla fall en tillräckligt bra anledning för mig.
Jag ville fortfarande vara kompis med henne, så jag frågade henne om hon istället ville ha ett kompisförhållande istället. Och det kunde båda acceptera.
Det var jätte skönt att hon alla fall ville ta det öga mot öga, för att otroligt nog så lekte vi i parken efter att ha pratat i en timma. Vem hade förväntat sig det!? xD
När vi pratade lite, så kom vi in på om tårar. För hon grät jätte mycket, men på något sätt så kunde inte jag gråta. Hon frågade varför, och jag svarade; "Varför ska jag gråta? Jag har varit glad konstant i två hela månader för att du har varit med mig. Och det ska jag gråta över? Visst, det är sorgligt att det tar slut, men att ha varit med dig har gjort mig lycklig".
Livet går vidare

Imorgon kommer det bli sent inlägg för jag åker till Gottland. Men inlägg blir det alla fall om jag får tag på en dator :)

Köp aldrig en båt och åk ut i havet. Här kommer förklaringen i videoklippet!


Sent inlägg!

Sent inlägg igen men jag berättar lite kort bara.
Jag köpte en kamera! Det blev till slut PL150 samsung, så jag ska ta några test bilder imorgon på träningen :)
Så var man också på biopremiären för Karate Kid!
Lite mer utvecklat inlägg blir imorgon: "senare idag".
Sov gott!

Jag kanske får se Usain Bolt imorgon!!!/ Djur tar frun för sig själv

Jag kanske får se Usain Bolt på DN-Galan imorgon! Han har äntligen kommit till Sverige för att ta världsrekordet igen, och jag kanske kommer få se när han gör det!!!
När man verkligen tänker på saken så är han väldigt nära en, närmare än vad man kanske tror? När man ser någon göra otroliga saker på TV så tänker man bara att dom är så långt ifrån en, men när man vet att dom är så nära så blir man alldeles glad och adrenalinet pumpar ut i kroppen!
Om jag åker dit så blir det helt klart bilder på bloggen, det kan jag lova.
Nu ska jag ut och springa lite. Ha det gött!

Polisrapport!
Ni som hade tänkt att åka norr ut, gör inte det. Vi här på Endast Ray varnar er att inte åka dit! Renarna tar alla fruar för sig själva, och kanske resten. Här har vi bevis där ett vittne filmade en utav händelserna.


Är en dyr digitalkamera värt?/Rugby offer!!!

Jag funderade en dag om att jag ville ta lite fler och bättre bilder till er läsare. Så kom jag på att jag inte har någon bra kamera! Det som jag är ute efter är en digitalkamera som man lätt kan ta med sig i fickan och ta upp den så fort som möjligt för att ta bilder.
Jag kommer eventuellt börja videoblogga, så en kamera som även har video funktion är bra det med :)
Självporträtt, profilbilder och andra egobilder kommer nog också att hända, men: det finns ju så mycket att välja emellan! Dom som jag har tittat på just nu är dessa kameror som jag är villig att betala priset på, med tanke på funktionerna och kvaliteten. Men jag har svårt att bestämma mig, så jag får fundera lite till.
Samsung ST70 är till vänster, och Samsung PL150Här har vi ett rugby offer som blir tacklad av proffs rugby spelare! Filmen är seg i början, så spola fram till 1min 07sek.


Endast Ray kanske blir idrottsledare i höst

Kan ni se mig som en idrottsledare för 4-9 åringar? Det kanske är värt för att skaffa lite extra pengar medans man studerar?
Jag pratade med någon Anita med en rysk dialekt som pratade med mig i minst 20min om vad hon har gått genom i sitt liv inom idrott och vilka hon tränar nu och hur bra hon är. Och jag bara sa "jaha, det säger du?", "okej, jag förstår dig", "Jo men det verkar kul", "ja då måste du vara riktigt bra på friidrott". Jag känner mig så kall men det var så ointressant för jag ville ju bara prata om min anställning.
Men vi får se, jag kanske blir en idrottsledare, och i så fall blir det riktigt kul xD

Här är bild på den eventuella framtidsledaren: Endast Ray (haha)
idrottsledare i framtiden?

Det här är verkligen fail!!!
Några killar ska parkera och en tjej ska föra bilen in i lastbilen då dom istället kraschar in i lastbilen. Värt att titta!!!


Godaste middagen, fest och godaste frukosten! Kan det bli bättre? xD

Den här helgen har verkligen varit tuff, men grymt kul!
Nu kommer det här låta som en dagbok men jag skriver bara på: Dagen började med att man fixade ordning sig inför festen. Vanlig t-shirt, jeans shorts och solglasögon, lite lätt bara för att ha lite kul :)
Min kompis Alex hade lite svårt att fixa frisyren innan vi åkte, så han bestämde sig att ta sin mössa istället (men han glömde den hemma hos mig, märkte vi när vi var på tåget).


Jag och Alex bestämde oss sedan att att äta middag inne i Stockholm innan vi fortsatte vidare till festen. Vi gick förbi var enda restaurang på Drottninggatan men alla var för dyra. Till slut blev det på Kungsgrillen vid Hötorget som gav oss den godaste ris med stekt lax någonsin!!!
När vi ändå var inne i Stockholm köpte Alex en keps som ersatte sin mössa.
Här var den grymma kocken som lagade maten


När vi åt klart var det fest dags! 92st var på festen i en trevånings villa, alla hade kul och alla kommer ihåg den kvällen (tror jag). Den enda problemet som jag hade var att en stor kille som bara letade efter bråk sa exakt så här:
Till mig Du! Tvärtbjörnen! Hur fan vågar du vara här din bög!? Inga är bögar får vara på den här festen!
Till Alex Ja du får gå tillbaka, du är den coola grabben.
Till mig Men du där ska stanna kvar här, så ska vi ta ett allvarligt snack! Du bara går runt och spänner dig där din jävla bög!
T-shirten köpte jag på rea i barkaby för 65kr, FYND, så varför inte ha på den när man köpte den?
Jag till fyllot Jo verkigen, jag är bög. Det är därför jag har flickvän?!
Jag ville slippa bråk så jag sa bara saker som fick honom att verka smart. Han spände sin knytnäve och hotade mig några gånger att slå mig. Jag kände ändå han som hade festen och några andra som var i närheten så det var lugnt.
Fyllot till mig Du är ändå bög!
Jag till fyllot Jag har flickvän.
Sen kom det fyra andra som upphöll honom så jag kunde gå där ifrån.

Alla var på ballkongen och ingen var inomhus, tills det blev kallt. Sen kom fyllot och skojbråkade med sin kompis och var hur nära som helst att rammla från ballkongen tills några avbröt skojbråket.

En fest som var värd att komma ihåg!
Tack till Alex som hade festen, Alex min kompis, Michelle, Hassan, Ellen, Sara, Josef, Erik, Filip, Micke, Anna, Hanna och alla andra som jag inte hann hälsa på och dom som jag glömde namnet på xD

Bild på dom som var på ballkongen


Nästa morgon vaknade jag och Alex kl 07.40 för att vi skulle gå på träning kl 10.00. Vi var lite trötta, då vi sov på bussen och på pendeln. Då åkte vi in till Stockholm Central igen för att äta frukost på Mc Donalds. Jag ska bara säga att dom verkligen snålar med pankakorna för frukost menyerna! Inte värt 30kr för tre pankakor som var 7 cm2 stora med lite sylt. Där emot deras Mc Beagel för 20kr var verkligen värd!!! Jag var till och med tvungen att köpa en till efter jag åt min första. Jätte god med mörk kaffe!

Jag, halv sovande på bussen


Jag, när jag äter min Mc Beagel (JÄTTE GOD!!!)


Jag när jag bekräftar kvaliteten på Mc Beagel (halv sovande)


Sen var det raka vägen till rugbyträningen då det också var världens största 10-manna turnering i Rugby på Årstafältet. Stackars Alex som jag tvingade till rugbyträningen som också ville pröva på lite fick isället ha fysträning med oss xD
Sen var det för mig att tjäna ihop lite pengar tills skola börjar. Jag fick jobba i en klädbutik på turneringen. Jag sålde upp till 27 000kr till föreningen. Alex hjälpte också till lite :)

Bild, från butiken på turneringen


En långhelg som alltid kommer att vara minnesvärt ^^


RSS 2.0