Kan bli lite sena inlägg

Jag har fått jobb bara för nu i helgen och då kommer jag jobba tidigt på morgonen till sent på kvällen. Så var inte ledsna! Det kommer inlägg och bilder från Endast Ray, men det blir senare på dagen bara :)

Regnade för mycket!!! Översvämmning i Södertälje/Polis som dansar på torget i Malmö

Jag var i Södertälje igår för bara gå en promenad genom stan, som var egentligen helt opassande eftersom att det spöregnade hela dagen. 
När skulle jag gå hem så stötte jag på Södertäljes nya och helt kostnadsfria "swimmingpool"!
Det var så mycket vatten där att bilarna kunde inte ens åka där ifrån, det var helt omöjligt! 3dm hög vatten täckte hela bilvägen. Jag tog reda på varför det var så mycket vatten där och inte i resten av Södertälje? Det var tydligen en brunn som var så överfull med vatten att det sprutade ur den 15cm rakt  upp i luften.

Här finns bilder!
En polis blev internät kändis när han dansade på torget i Malmö!
Fast han var faktist inte så dålig på dansa? Jämfört med vissa så var han grym!Snacka om att jag har dålig kondition nu! / Bästa Mål ritualen!!!

Igår fick jag springa hela dagen! Först skulle jag till jobbet, och då sprang jag med 3 pauser emellan. Sen på jobbet hade jag en kvart på mig att beställa mat, hämta maten och äta maten. Jag ringde till restaurangen och frågade vad dom kunde fixa en lunch på 2min för 50 kr. Dom sa att kebbabrulle kunde dom fixa på 30sek. Jag tyckte inte att det var tillräckligt till lunch så jag frågade vad dom kunde fixa något för 60-70kr. Tydligen hade dom kycklingfilé med ris för 79kr. Jag sa bara "ja jag tar det! Jag kommer nu och hämtar det". Dom frågade om jag ville ha läsk, men det ville jag inte.
Jag sprang från kontoret och ut kom jag på gatan, men så var det så mycket folk inne stan att jag var tvungen att springa på bilvägen. När jag kom till restaurangen sa jag långsamt medans jag var andfådd att jag hade gjort en beställning till Oskar. Han som gav mig maten och sa att jag alla fall kunde få en Loka och då sa jag att han kunde lägga i den i påsen men behövde springa på direkten (jag betlade faktiskt så ni inte tror att jag fick mat utan att betala).
Jag rusade ut, men så kunde jag inte springa på bilvägen för att det var för många bilar som åkte då, så jag fick springa på sidan. Folk flyttade på sig snabbt och skrek "Här kommer det en tonåring springande! Ge plats! Ge plats!". Som tur var hade jag 10min kvar på mig att äta upp när jag kom tillbaka till jobbet. :)

När jag skulle precis sluta jobbet fick jag en sista beställning. Jag var tvungen att skriva orden och så tittade jag på klockan och den var två över sju, och tåget skulle gå 12 över sju. Så jag skyndade mig så snabbt som möjligt för att skriva klar och städa på mitt kontor. Men så blev jag kissnödig, så jag gick på toa och sen var det bara att springa! Jag sprang några hundra meter och sen vilade jag. Jag tittade på klockan och den var åtta över, men just den stunden så blev klockan nio över så det var bara för mig att springa några hundra meter igen. Jag kom till ett övergångställe där jag titta på klockan igen, jag förlorade nästan hoppet för att jag skulle hinna med tåget för att den var tio över. Men jag prövade ändå!
Jag sprang genom terminalen och kom till spärrarna då jag trodde att tåget redan hade gått. Jag tittade på tavlan, och enligt den hade tåget inte gått än, så jag visade mitt passeringskort för vakterna, sprang ner för trappan, men då var det några slöisar på vägen som vägrade flytta på sig. Jag spräng ändå förbi och så ser jag precis att tåget åker långsamt där ifrån. Kul dag! Eller hur? xD

Titta seriöst på det här!!! Här är det ett fotbollslag som precis gjort mål och gjorde den bästa mål ritualen någonsin!!!


Tveksamt med ökenråttorna nu / Misslyckad hopp

Jag skulle kanske skaffa ökenråttor, men problemet är att min mamma bor hos min mormor och min mormor har fobi för ormar och råttor. Jag måste försöka övertala henne på något sätt! Titta på dom här! Hur kan man motstå dom?!


Igår när jag skulle äta lunch på jobbet så skrattade mina kollegor åt mig igen. Jag fick äta spaghetti och köttfärssås med kniv och sked! Alla andra hade tagit alla gafflar och jag hade bara en kvart på mig att äta. Att äta spaghetti med en sked tar mer än en kvart att äta xD Jag tryckte i mig allt bara och hade köttfärs över hela ansiktet bara för att jag inte skulle bli sen.

Det här kan nog göra lite ont! En kille skulle göra några "coola" hopp, och bara på andra hoppet så landade han på sina juveler på en bänk. Undra om han kan få barn efter det där? =S


Jag var lite trött på kvällen och gjorde det som nästan är omöjligt att göra! / OMÖJLIGT SKOTT!!!

Jag var lite trött på kvällen och bestämde mig för att borsta tänderna. Jag gick ovanligt långsamt upp för trppporna och sedan in till mitt rum för att hämta tandbordsten och tandkräm. Sen när jag skulle lägga lite tandkräm på tandborsten så missade jag själva huvudet av tandborsten så all tandkräm hamnade på golvet. Hur lyckas man med det!?!?!? Det måste vara världens miss!!! Jag kan förstå om man kanske häller tandkräm direkt på golvet (som om det skulle hända?), men nu missade jag tandborsten! Haha^^

Bild på mig. Var riktigt trött på kvällen


Två omöjliga skaer på en smäll!!!
Här är några killar som ska göra den mest omöjligaste skottet man kan göra!!!
Alla filmar från olika vinklar, så är det en kille som står på andra sidan av läktaren och har bollen i händerna. Han kastar den över läktaren och träffar i basketkorgen.
TITTA PÅ DET HÄR!!!
Vänta ett litet tag när ni tittar på filmen så får ni se lite närmare att bollen verkligen går i korgen.


Misslyckade chokladbollar!/ Min idol (Yoda) spelar in på studio

Jag älskar egentligen chokladbollar, det är verkligen min favoritbakelse. Men dom som jag gjorde idag med min kompis var verkligen katastrof! Istället för att använda vanligt smör så använde vi LÄTTA smör och så hade vi banan i, och jag kan säga att det inte smakade choklad alls och konsistensen var verkligen som någon wasabi smörja. Allt blev helt kletigt och vi gjorde en varsin MEGA chokladboll som vi sedan pressade i oss xD

När chokladbollarna är klara


Jag och Alex


LÄTTA smör i chokladbollar, ingen bra idé


Alex

¨
Smeten spm vi rörde om (riktigt kletigt)


Mina chokladbollar :)


Jag ska kanske köpa två små Gerbil honor av min styvsyster! Problemet är att min pappa är alergisk mot pälsdjur, men kanske inte mot Gerbiler. Så min styvsyster tog med dom igår för att ha dom här hos pappa över natten för se om min pappa får några reaktioner mot dom. Ska bli jätte spännande när pappa vaknar!!! För jag vill verkligen ha husdjur!!!

Min idol Yoda från StarWars spelar in röst på studio för ett företag som gör GPS. Jag skrattade ihjäl mig första gången jag såg den här videon! Han förbir verkligen min idol!!!


Träffa kompis, solglasögon och något som ni måste se!!!

Jag har hittat det som jag verkligen gillar! Solglasögon!
Tjejer gillar kläder och jag gillar solglasögon. Jag lyckades faktist köpa ett billigt par i Italien för 150kr som min styvsyster hela tiden vill låna xD 

Här hittade jag ett annat par som inte heller var så dåliga.

 

Ska snart träffa en kompis som jag inte har träffat på jätte länge. Vi ska baka och äta så många chokladbollar att vi kräks till slut!!! Tydligen hade han fått operera flera gånger om i örat för att han har fått öroninflamation varje gånga han får vatten i örat. Jag tycker verkligen synd om honom, men vem blir inte glad av chokladbollar. Bilder kommer imorgon på bakandet!

Kan man vara för spinkig som människa?
En kille från cirkus i England bevisar att människor inte har sina gränser när det gäller att vara spinkig alla fall.
Dessa cirkus killar blev bjudna till en radioshow då dom visade sina talanger.
Det här måste ni verkligen se!!!


Mannen som skulle köpa bilen, kaxade med min pappa!

Det var helt ofattbart, vi bestämde att han (köparen som sa att han skulle "polisanmäla mig") skulle komma igår precis efter att jag hade skrivit inlägget. Jag väntade i en och en halv timma på att han skulle ringa mig och berätta att han var i närhet, men nej han hörde inte av sig. Så jag ringde upp honom och frågade vart han var någonstans för att hämta bilen som han vann på aktion, men han var tydligen fortfarande i Stockholm!!! Jag fick nästan utbrott för att han var så dålig på att planera och kontakta mig om tider som passar honom och mig.

Jag frågade senare "fick du mina email där jag skickade bilder, exakt storlek och mängden på leksakerna?". Då fick han helt plötsligt utbrott och sa att han inte hade fått mina mail, som totalt var 5-6st, och skrek i telefonen att jag försöker lura honom. Han får väl tänka!!! Ska jag lura honom på en leksaksbil som han hade vunnit för 5kr!?

Han fick mer utbrott och skrek ännu mer, så till slut orkade jag inte prata med honom så jag gav telefonen till min pappa. Nu läsare måste ni använda fantasin lite grann: tänk er en man runt 1.80cm lång, uppvuxen i Londons mörkaste platser och har varit bland personer som i filmen Green Street Hoolligans, spelat rugby nästan hela sitt liv på elitnivå och väger 120 pannor. När han är bland familj och vänner är han världens snällaste och sociala personen och är verkligen som en nallebjörn med dom han älskar mest. Men när han blir riktigt RIKTIGT arg, så tar han fram sina mörka sidor från när han var yngre i Londons mörkaste gator. Under hela mitt liv har jag sett honom så arg tre, kanske fyra gånger. Och jag kan säga att det är inget man vill uppleva för man blir riktigt rädd.

Tänk er när jag gav telefonen till min pappa med köparen på luren, så kaxar köpare ännu mer med min pappa. Jag såg att han försökte hålla borta sina mörka sidor med en lugn och trevlig röst där han sa "ta det lugnt, vi fixar det här, du kommer få din bil som du vann för 5kr men du måste komma hit och hämta den för det var en utav villkoren". Köparen gjorde sitt livs största misstag: han retade upp björnen. Köpare sa " Du bara lura mig! Sug min kuk!!!". Tro mig eller ej men han sa det till min pappa och där kom hans mörka sida fram, för han fick nog.

Min pappa sa först med en ljus och trevlig röst : "be om ursäkt". Köparen pratade på och kaxade mer. Mina pappa med lite högre tonart: "be om URSÄKT". Köparen fortsatte. Min pappa: "BE OM URSÄKT". Köparen fortsatte mer än förut. Min pappa: "INGEN SÄGER ATT JAG SKA SUGA ENS KUK!!! OCH SPECIELLT INTE TILL MIN SON!!! VART VILL DU TRÄFFAS SÅ SKA DU FÅ DIN LILLA BIL!!!!!!". Köparen började bli lite skakig i rösten men sa att min pappa kommer säkert att ha med sig en yxa. Tro mig, han behöver inte en yxa, hans knytnävar räcker gott och väl.Min pappa hade till slut tagit fram sina mörkaste sidor med en riktig Brittisk dialekt och fick verkligen nog av köparen och adrenalinet höll på att pumpa ut i kroppen om köparen fortsatte. Köparen blev så rädd (det hörde man på rösten tydligt) att han sa:

  • Ta det lugnt, jag vill inte ha bilen. Skit i det här och ta hand om din fru.

Tur att köparen blev lugn och trevlig mot min pappa. Men hela samtalet var ju helt onödigt från början, och speciellt när man kaxar på telefon. Frågan är: är köparen verkligen så kaxig i verkligheten?

Här är bild på mig i kapten morgan pose. Inte så lyckat men en bild alla fall :)"Jag ska polisanmäla dig!"

Igår sa en man att han skulle polisanmäla mig!!! (haha)
Jag säljer leksaker från när jag var runt 8år, och en man vann en leksak för 5kr men han ville att jag skulle skicka ett mail med fler bilder på andra bil leksaker två dagar innan. Jag sa att jag kunde göra det och det blev tre mail istället faktist haha.
Där nämnde jag bla. att jag inte kunde komma in till Stockholm kl15.00 för att lämna leksaken för att min pappa ville inte lämna mig ensam med en okänd man i Stockholm och på annonsen stod det från början att han skulle komma till mig och hämta den. Jag skrev också att han skulle kontakta mig för att bestämma en annan dag och tid.
Två dagar senare (alltså igår) ringer mannen mig när jag tränar och frågar vart jag är någonstans. Jag säger att jag tränar och han blir förbannad. Han säger att han redan är i centrum (kl var 18.00) och väntar på mig, men vi bestämde inte att vi skulle träffas i  centrum eller kl18.00. Han får utborott och skriker på telefonen "SUG MIN KUK!!! Jag ska polisanmäla dig!!!". Jag ger honom mitt pappas nummer för att lösa hela situationen.
Det visade sig att han inte menade att han skulle polisanmäla mig, utan skicka klagomål till hemsidan där jag la ut annonsen på för att jag inte följde villkoren och att jag inte kontakta honom.
Jag berättade hela historian för min pappa och han sa "Ja Oskar, alla människor är inte alltid smarta".
Inget som köparen sa verkade logiskt i huvudtaget!? Jag kontaktade ju honom med tre email, jag nämde att jag inte kunde komma in till stockholm kl15.00 och från början skulle han faktiskt komma till centrum som var det första villkoret. Så vad gjorde han då i centrum kl18.00 igår!?


AMAZING!!!/Granen gav mig jobb!

Jag har fått ett extra jobb av min granne, då jag tar hand om hans tomt (som är knappt 20kvadratmeter stor). Jag klipper gräset då och då, men så gav han mig en extrauppgift att ta bort en buske helt och hållet. Då var jag också tvungen att ta bort roten som var hur stor som helst! Marken var ju också torr så det var hur svårt som helst att gräva. Men efter några timmars arbete fick jag till det :) Mycket stolt hahahaha


Det här kallar jag otroligt! En tjej på sidan av läxar upp proffessionella basebollspelare!
Det var en baseboll match på elit nivå i USA då en kille slog en "homerun" och alla bara tittade på när bollen flög i luften och väntade tills den skulle landa, då en tjej som var "bollkalle" fångade bollen och publiken ljublade.
Efteråt satt tjejen på sidan av och tyckte att det inte var så svårt.
Det kallar jag kaxigt!!!Jag måste vara helt dum eller bara förblindad?

En dag tog jag med mig en riktig lunch till jobbet eftersom att jag brukade ta med mig några mackor. Då tjatade mina kollegor var enda gång "kommer du verkligen bli mätt på det där!?". Så jag fick nog och lagade vanlig mat faktist :)
Då satt jag i lunchrummet och plockade fram min lunch, och mina kollegor blev väldigt förvånande över att jag tog med mig riktig mat för första gången.
När jag ätit klart, såg jag i botten av lunhboxen att något smaskigt var där i, så jag försökte ta upp den med min sked, men det gick inte! Jag trodde först att jag hallucinerade eller något annat ovanligt, men så försökte jag ta upp den igen. Mina kollegor bara skrattade för att jag fick utbrott på min lunchlåda, så insåg jag att det var en gummisnodd som höll fast locket, som då låg under den genomskinliga lunchlådan.

Här är bild på den :D


Endast Ray har nyss Startat!!!!!

Endast Ray har äntligen startat!
Jag kände en dag att jag var sugen på att skriva lite och då tyckte jag att en blogg var en bra lösning på det :)

Flera dagar har jag försökt att hitta en bra färg på texten för att det ska bli lätt att läsa det som jag har skrivit. Till slut blev det verkligen rödröd färg xD

Njut av solen när vi endå har den här! För sen kommer vi klaga på kylan sen när vintern kommer.

//Ray

RSS 2.0